Robotické kosačky. Extrémne tiché a efektívne kosenie

Zlé počasie, obedňajší pokoj alebo nedele či sviatky už nebudú problémom pre starostlivosť o trávnik vo Vašej záhrade. Pretože naše robotické kosačky si na jednej strane vďaka silnému motoru s 3 400 ot/min hravo poradia s každou požiadavkou. Nekĺzavé pogumované kolieska umožňujú kosenie trávnika aj na svahoch so stúpaním až do 45 percent. Na druhej strane sú s garantovanými 69 dB (A) extrémne tiché a v žiadnom dennom alebo nočnom čase nebudú rušiť ani Vašich susedov ani Vás.

Časy kosenia si naprogramujete presne podľa Vášho želania na prehľadnom obslužnom paneli. Naše robotické kosačky pracujú na princípe náhodného výberu. Integrované logické obvody zaručujú, že každý kúsok Vášho trávnika bude riadne pokosený. O perfektný výsledok sa okrem toho postará aj sedem nastaviteľných výšok strihu. Priestor na kosenie ohraničíte pomocou špeciálneho kábla, ktorý môžete umiestniť nad povrchom alebo maximálne 10 cm pod ním. Použite na to kolíky do zeme z nášho sortimentu.

Inteligentná starostlivosť o trávnik

Vďaka pravidelnému koseniu je trávnik vždy v optimálnej forme. O prirodzené hnojenie sa stará technológia dvojitého noža. Vďaka nej sa pokosená tráva priamo v kryte kosačky najemno pomelie a vyfúka späť na trávnik. Nemusíte tak odstraňovať pokosenú trávu.